هفت فایده خیار برای سلامتی
خیار واقعا یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها هست که خواص بینظیری دارد. با ورقه هایی از آن خوراک مختصر تهیه میکنم یا به سالاد و بطری های آب می افزایم. از خیارها برای دراوردن گواکامول (ترکیبی از اوکادوی له شده، پیاز و گوجه خرد شده و فلفل تند)، تاهینی، سس پستو و پنیر زیتون استفاده میکنم و آنها ار با سبزیجات دیگر دیگر به منظور سمت سرد ظرف غذا ( منظور قسمتی که ترکیب غذایی مخالف تندی فلفل باشد) ترکیب میکنم.
برخی از مشتریان من بر این باورند که خیار عاری از مواد مغذی است زیرا رنگ پریده هستند و آب زیادی در آن ها موجود است. اما حقیقت این است که محتوی ابکی آنها یکی از مزایای آنها محسوب می شود. در اینجا همه هفت روشی را که خیار به بهبود سلامت شما کمک میکند بیان شده است (که در برگیرنده حدود 20 کالری 4 گرم کاربید است).
خیار سبب ارتقای سلامت استخوان ها می شود
مهم ترین ماده مغذی موجود در خیار ویتامین K است که کلید سلامت استخوان می باشد. یک فنجان خیار با پوست هنوز هم 20 درصد از ویتامین K روزانه توصیه شده را تامین میکند.
این ماده مغذی برای ساخت استخوان نیاز است و مطالعات متعددی مقادیر کم ویتامین K را به پوکی استخوان و افزایش خطر شکستگی مرتبط کرده اند.
خیار ممکن است سلامت قلبی و عروقی را نیز افزایش یابد
خیار حاوی مقادیری آنتی اکسیدان، شامل فلاونوئیدها ، است که به عنوان محافظ در مقابل بیماری های قلبی شناخته شده است. دانه ها نیز ممکن است مفید باشند: در مطالعه ای سال گذشته چاپ شد گروه کوچکی از مردم با چربی خونی که به طور خفیف افزایش یافته است دانه های خشک شده خیار را که به صورت روزانه استخراج شده بودند را مصرف نمودند.
پس ار شش هفته تغییرات مطلوبی را تجربه نمودند که شامل کاهش میزان کلی کلسترول، کاهش میزان کلسترول بد (LDL) ، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش تری گلیسرید بوده است.
خیار آب رسانی میکند
بر اساس USDA ، یک خیار متوسط حاوی 194 گرم مایع است. که معادل حدود 7 اونس، کمی کمتر از یک فنجان، می باشد! افزودن قطعاتی از خیار به آب، عطر وبوی مطبوعی به آن می دهد که می تواند کمک کند آب را بیشتر استفاده کنید .
و برای مدیریت وزن بسیار عالی است
خیارها دارای سه ویژگی هستند که وزن را کاهش می دهند. کم کالری می باشند، اما محتوی فیبر پرکننده و مایع هستند. یک خیار متوسط یک چهارم یم سیب متوسط کالری فراهم میکند. و میزان کلی 4 گرم کاربید را در خود را دارند.
نیمی از آنها فیبر می باشد. از بین بردن هوموس با یک خیار خرد شده متوسط به جای 10 تکه پیتا (نان پیتا)، 100 کالری و 15 گرم کربوهیدرات را ذخیره می کند و در معده شما به میزان بیشتری فضا اشغال میکند.
خیار خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می دهد
خیار در کنار دانه های کتان و کنجد، کلم بروکلی، کلم، توت فرنگی، زردآلو و سایر غذاهای گیاهی حاوی مواد طبیعی است که لیگنان نامیده می شود. باکتری های موجود در دستگاه گوارش، لیگنانها را به ترکیباتی تبدیل می کنند که به گیرنده های استروژن متصل می شوند. برخی مطالعات مقدماتی پیشنها میکنند که این ها در مقابل سرطان های مرتبط با استروژن که شامل پستان، تخمدان، رحم و پروستات هستند جلوگیری میکند.
خیار می تواند پوست را تسکین دهد
گذاشتن چند تکه خیار بر روی چشمان پف کرده حس خیلی خوبی را القا میکند. پالپ (تفاله ) خیارها به طور اولیه از آب، ویتامین C و کافیءک اسید، یک ماده شیمیایی طبیعی است که دارای خواص ضد التهابی است، تشکیل یافته است. ترکیبات آن اثر التتیام بخش بر روی پوست دارند و التهاب و ورم آن را کاهش می دهند. به این دلایل خیار مدت هاست که به عنوان یک درمان خانگی برای آکنه و آفتاب سوختگی استفاده می شود.
خیار به مبارزه با تنفس بد کمک می کنند
یکی از علل شایع تنفس بد، بویی است که هنگامی که باکتری ها به ذرات غذایی به دام افتاده حمله میکنند ایجاد می شود. مایع موجود در خیار، به علاوه تولید بزاق توسط جویدن آن به پاک سازی دهان کمک کرده و این جرم های بد بو را می شویند.
سینتیا ساس، MPH ، RD ، سردبیر تغذیه مشارکت سلامت، پر فروش ترین نویسنده نیویورک تایمز و مشاور نیویورک یانکیز و بروکلین نتز می باشد.
منبع: اروندکالا