فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده و بگذارید تا گرم شود. بر طبق دستورالعمل درج شده بر روی جعبه ورقههای لازانیا را بپزید و آبکشی نمایید.
با این مقدار مواد این غذا را میتوان برای 6 نفر سرو نمود.
مدت زمان پخت: 40 دقیقه
دمای پخت: 350 درجه فارنهایت
مواد لازم لازانیا مرغ:
مواد لازم/ اندازه / مقدار / کالری
لازانیا/ 8 ورقه/ 100 گرم / 159 کالری
پنیر خامهای / 225 گرم/ 100 گرم / 439 کالری
شیر/ 1.2 پیمانه / 100 گرم / 110 کالری
پنیر پارمزان / 1.4 پیمانه/ 100 گرم / 452 کالری
تره تازه خردشده / 1 قاشق غذاخوری/ 100 گرم / 25 کالری
مرغ پخته خردشده/ 1.2 پیمانه/ 100 گرم / 200 کالری
کلم بروکلی / 1.2 پیمانه / 100 گرم / 100 کالری
فلفل قرمز شیرین / 1.2 پیمانه/ 100 گرم / 22 کالری
فلفل سیاه / 1.8 قاشق غذاخوری / 100 گرم / 0 کالری
سس مارینارا/ 1 پیمانه / نامشخص
طرز تهیه لازانیا مرغ:
* فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده و بگذارید تا گرم شود. بر طبق دستورالعمل درج شده بر روی جعبه ورقههای لازانیا را بپزید و آبکشی نمایید. پس از آبکش کردن ورقههای لازانیا را از وسط بریده و کنار بگذارید. پنیر خامهای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است.
* برای درست کردن سس سفید در یک کاسه متوسط با استفاده از میکسر برقی که بر روی سرعت متوسط تنظیم شده است پنیر خامهای را به مدت 30 ثانیه مخلوط نمایید. به تدریج شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. این مایه یکدست را به ترکیب پنیر پارمزان و تره اضافه نمایید.
* برای درست کردن مایه وسط ورقههای لازانیا نیمی از سس سفید آمادهشده را به همراه مرغ، کلم بروکلی، فلفل قرمز کبابی و فلفل سیاه مخلوط نمایید. ورقههای لازانیا را پهن کرده و مقداری از این مخلوط را در انتهای ورقه ریخته و ورقههای لازانیا را بهصورت رولت رول نمایید. انتهای ورقهها را به هم بچسبانید.
* تا باز نشود و مایه درون آنها بیرون نریزد. لازانیاهای رول شده را در یک ظرف مستطیلی شکل بچینید. یک فنجان سس مارینارا را بر روی لازانیاهای رول شده بریزید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید.
نکته
کلم بروکلی یخزدایی شده و خشکشده و خردشده. پنیر خامهای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است. فلفل قرمز شیرین کبابی کنسروی خردشده.
مواد لازم سس مارینارا:
مواد لازم/ اندازه/ مقدار / کالری
روغنزیتون/ سه قاشق سوپخوری/ 100 گرم / 0 کالری
سیر خردشده/ 4 حبه/ 100 گرم / 120 کالری
پیاز خردشده/ یک عدد/ 100 گرم / 5 کالری
قارچ خردشده/250 گرم/ 100 گرم / 27 کالری
گوجهفرنگی پوست گرفته و پختهشده/ 800 گرم/ 100 گرم / 15 کالری
پونه/ یک قاشق سوپخوری/ 100 گرم / 66 کالری
جعفری/ یک قاشق سوپخوری/ 100 گرم / 25 کالری
ریحان/ یک قاشق سوپخوری/ 100 گرم / 40 کالری
نمک دریایی/ نصف قاشق چایخوری/ 100 گرم / 0 کالری
شهد میوه/ دو قاشق سوپخوری/ نامشخص
فلفل سیاه/ نصف قاشق چایخوری/ 100 گرم / 0 کالری
فلفل قرمز/ نصف قاشق چایخوری/ 100 گرم / 22 کالری
ریحان تازه خردشده/ شش برگ / 100 گرم / 40 کالری
روش تهیه سس مارینارا:
* در یک قابلمه سیر. را در روغنزیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوهای شود. قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید. گوجهفرنگیها را در مخلوطکن به مدت 10 ثانیه تبدیل به پوره کنید. یا با یک چنگال آنها را له کرده.
* سپس به مخلوط اضافه کنید. بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید. ارزشهای غذایی بر مبنای رژیم غذایی 2000 کالری میباشد.
خواص ریحان:
* دانهی ریحان نیز به علت داشتن لعاب فراوان نرمکننده است و در رفع ورم کلیه و ترشحات زنانگی مفید است. ریحان ضد دلپیچه است، پس چه خوب است افرادی که دستگاه گوارش حساس دارند و سریع نفخ میکنند با غذا ریحان مصرف کنند. ریحان در درمان اسهال هم مؤثر است. خوردن تخم بو دادهی ریحان برای درمان اسهال اثر شفابخش دارد. جوشاندهی ریحان گرفتگی دستگاه گوارش را رفع میکند و ضد تهوع و استفراغ است.
منبع: آکا ایران