سه روش فوق العاده برای کاهش مصرف شکر
قبل از اینکه شروع بکنم، بایستی بدانید که من نمی خواهم شما بجای کیک تولد، سالاد میوه را انتخاب بکنید خیر، برای من در زمان استفاده از قند اعتدال کلیدی است، و همه منظور من افراط گاه به گاه است. مشکل زمانی به وجود می آید که این گاه به گاه به عادت تبدیل شود. رژیم سنگین در مورد قند به یک مجموعه ای از مشکلات بدن شامل خطر بالاتر ابتلا به دیابت تا پوست با سلامت کمتر مرتبط است.
زمانی که می بینید که دیگران فلفل دولمه ای خامه ای سفارش می دهند درحالیکه شما تنها یک اضافی قهوه وانیل سویا را سفارش داده اید، نادیده گرفتن وابستگی شما به قند ساده است. اما حتی شاید این قهوه دارای قند بیشتر از نیاز روزانه شما را دارا باشد، درحالیکه شما هنوز غذایی نخورده اید.
آشنا به نظر می رسد؟ اگر این چنین است، قضاوت نکنید. من هم عادت دارم که قند زیادی مصرف بکنم. چند سال پیش، شما می توانستید من را مشاهده بکنید که عسل را به غلات صبحانه خد اضافه می کردم، سس کچاپ را بر روی هر چیزی می ریختم، و روی غذاها را طعم های میوه ای می ریختم. این اقلام ممکن است آسیب رساننده نباشند، اما آنها می توانند میزان قند بدن شما را بالا ببرند، و باعث شوند میل شما به شیرینی در کل طول روز بیشتر شود، که ممکن است باعث شود شما حتی قند بیشتری مصرف بکنید.
بنابراین من می خواهم سه تغییر ساده را با شما به اشتراک بگذارم که به من کمک کردند تا از رژیم دارای قند اضافی خود رهایی یابم و کمک کردند تا میل به شیرینی کمتری داشته باشم. سلب مسولیت: من متخصص تغذیه نیستم ( اگرچه من به درجه ای رسیدم که یکی از آن ها باشم)، و چیزی که برای من موثر بوده است ممکن است برای شما موثر نباشد. در کل، بدن هر انسانی متفاوت است. اما هیچ ضرری ندارد که راه حل هایی را امتحان بکنید که به من در کم کردن اعتیادم به شکر کمک کردند.
سس گوجه فرنگی
سس استفاده شده می تواند بعنوان ادویه استفاده شود، نه فقط سیب زمینی سوخاری. من سس گوجه فرنگی را با برنج مخلوط کردم ( که یک انتخاب عجیب است)، که از آن همراه با تخم مرغ هم زده شده لذت بردم، و آن را به ساندویج اضافه کردم. مشخصاً زمانی که با انتخاب های رژیمی بد مواجه می شوید، چیزهای بدتری نسبت به عارت هینز است. اما اگر شما خود را یک تغذیه کننده سالم می پندارید، کنار گذاشتن منابع اصلی شکر اضافی مانند سس ساده است.
تنها یک قاشق چای خوری سس شامل 4 گرم قند است ( به شکل شربت ذرت فروکتوز بالا). برای مثال، انجمن قلب آمریکا به زنان توصیه می کند که بیش از 45 گرم قند اضافی در روز مصرف نکنند. به عبارت دیگر، اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس بر روی بشقاب خود، شما یک چهارم از میزان قند اضافی توصیه شده در کل روز را مصرف کرده اید.
برای اینکه خود را کاملاً از مصرف قند اضافی رها بکنم، من می توانم از چیزهای طعم دار بدون شکر اضافی مانند گوجه های تازه ، سس تند، یا یک قاشق چایخوری سالسا ( برخی از برندهای سالسا بدون قند هستند، به دنبال برندهایی باشید که بدون قند هستند) استفاده بکنم.
طعم دهنده های خود را اضافه کنید
من یک فنجان ماست که بر روی آن میوه قرار داشت را خوردم، بنابراین یک صبحانه با طعم بلوبری جایگاه ویژه ای در قلبم پیدا کرد. متأسفانه، من کمتر علاقمند به استفاده از 14 تا 22 گرم قند هستم که بسیاری از ماست ها در یک بسته خود دارند. ناراحت کننده اما واقعی: تنها بخاطر اینکه یک غذا ارگانیک است، بدون گلوتین، بدون GMO و بدون طعم دهنده مصنوعی است به این معنی نیست که برای شما مناسب است.
خوشبختانه من راهی را یافتم که هنوز از ماست میوه ای جوانی خودم بدون شکر اضافی در ابتدای صبح خود لذت ببرم. من یک سوم فنجان از میوه یخ زده ( معمولاً بلوبریهای ارگانیک) را در کف فنجان می ریزم، سپس بر روی آن ماست بدون قند می ریزم و ترکیب را در طی شب در یخچال قرار می دهم. من همچنین دوست دارم که چاشنی های اضافی مانند جو، دارچین و ..را بر روی ماست اضافه کنم.
در صبح، بلوبریهای قرار گرفته در کف فنجان تا حدودی از حالت یخ زدگی در آمده اند و یک ترکیب شیرین را به وجود آورده اند که می توان آن را با همه فنجان ترکیب کرد. نتیجه؟ ماست طعم دار نیاز به تلاش کمی دارد، می تواند بر مبنای سلیقه شما درست شود و فاقد هر گونه قندی است.
با چربی دوست شوید
این به نظر بر خلاف غریزه و یا روال معمول است، اما برخی متخصصان می گویند که خوردن چربی (سالم) بیشتر می تواند به شما کمک کند تا عادت بد قند خود را ترک کنید. به همین خاطر است که غذاهای دارای چربی های مناسب احتمالاً شما را راضی می کنند و در نتیجه منجر می شوند شما قند خود را کاهش دهید. تجربه من ممکن است عاقلانه باشد، اما می تواند نشان دهنده این واقعیت باشد که اضافه کردن چربی بیشتر به رژیم غذایی باعث شود که دیرتر به آستانه قند p.m 3 برسید.
البته نوع چربی که شما انتخاب می کنید مهم است. من وعده هایی با چربی های با چربی اسید اشباع شده سالم مانند آنهایی که در روغن زیتون یا آووکادو یافت می شوند را انتخاب می کنم. انتخاب منابع اشباع کننده چربی های اشباع نشده مانند ماهی قزل آلا، دانه های کتان و گردو نیز مهم هستند.
تمام منابع چربی مورد علاقه من کره های بادام زمینی هستند که به عقدیه من بافت کرمی آن ها به دسر می خورد. اضافه کردن بخشی از کره به جو دوسر یا ذوب کردن کره بادام زمنی بر روی یک موز در مایکرویو نیز طعم بسیار راضی کننده دارند و معمولاً بدون قند هستند ( لیست عناصر تولید شده بر روی قوطی را مشاهده بکنید تا اطمینان حاصل بکنید).
بجای خوردن میله های گرانولای ساخته شده از دانه های فرآوری شده و دارای قند اضافی، من تلاش کردم تا آن را بر روی میله هایی بخورم که دارای مواد تشکیل دهنده واضح هستند که من می شناسم، یا از بادام زمنی یا میوخ خشک شده غنی از آهن تولید شده اند، بنابراین تنها دارای قند طبیعی هستند.
اوه، و تنها چیز باقیمانده: اگر من با دوستان بیرون هستم، من دسر را سفارش می دهم. و از آن لذت می برد. من حتی تکه آخر سس شکلات را در ظرف باقی می گذارم و سپس حرکت می کنم.