آماده باشید تا کمی اشک های شادی را بریزید، زیرا پیاز قطعا در تابستان امسال نقشی در میز غذای شما دارد. سفید، زرد، قرمز / بنفش و سبز – همه انواع پیاز برخی از مزایای سلامتی بسیار قابل توجهی را ارائه می دهند. این گیاه به مدت طولانی مورد توجه قرار گرفته است: باستان شناسان آثاری از پیاز را که به 5000 پیش از میلاد برمی گردد، کشف کرده اند. گفته می شود که در مصر باستان، پیاز پرستش می شد زیرا شکل و دایره های متمرکز آن نماد جاودانگی بود. و در قرون وسطی[1]، پیاز برای پرداخت کالا و خدمات و به عنوان هدیه استفاده می شد. در زیر، شش دلیل عالی برای لذت بردن بیشتر از پیاز وجود دارد.
پیاز سرشار از آنتی اکسیدان است
آنها ممکن است با ویتامین ها و مواد معدنی پر نگردد: یک پیاز متوسط که حاوی 44 کالری است، 20 درصد نیازهای روزانه ویتامین C شما و 5 تا 10 درصد از DV برای B6، فولات، پتاسیم و منگنز را فراهم می کند. اما پیازها مملو از آنتی اکسیدان هستند. آنها از انواع مختلفی شامل می شوند، از جمله کورستین، یک ترکیب ضد التهابی قوی ارائه می دهند. لایه های بیرونی یک پیاز بزرگترین پانچ آنتی اکسیدان را تشکیل می دهند.
آنها ممکن است از سرطان محافظت کنند
محققان در مطالعه ای که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده، به بررسی اینکه اغلب مردم در ایتالیا و سوئیس پیاز و سیر را مصرف کرده اند پرداخته است. آنها دریافتند که در میان جمعیت مورد مطالعه، ارتباط معکوسی بین استفاده از این سبزیجات و خطر ابتلا به سرطان های رایج وجود دارد – به این معنی که خوردن پیاز و سیر بیشتر توسط مردم، کاهش میزان ابتلا به سرطان را در پی دارد.
بهبود تراکم استخوان
یکی از مطالعاتی که در مورد پیش از یائسگی و پس از یائسگی زنان سفید پوست 50 ساله و مسن تر انجام شد رابطه بین مصرف پیاز و سلامت استخوان یافت شد. زنانی که پیاز بیشتری خوردند، تراکم استخوان بهتری داشتند و در مقایسه با افرادی که هرگز پیاز نخورده بودند خطر شکستگی لگن آنها را بیش از 20٪ کاهش داد.
پیاز همچنین هضم صحیح را تقویت می کند
این به این دلیل است که غنی از انولین هستند، نوعی فیبر است که به عنوان یک پروبیوتیک [2]عمل می کند. به طور خلاصه، پرو بیوتیک ها به عنوان مواد غذایی استفاده می شوند و کمک می کند که میکروب های مفید رشد کنند. انولین همچنین به جلوگیری از یبوست، تنظیم قند خون، تقویت جذب مواد مغذی و حمایت از تراکم استخوانی کمک می کند. این امکان وجود دارد که بتواند از کاهش وزن نیز با محدود کردن اشتها پشتیبانی کند.
آنها همچنین به کاهش کلسترول کمک می کنند
یک مطالعه جالب در مورد زنان دارای اضافه وزن یا چاق با سندرم تخمدان پلی کیستیک انجام شد. در این آزمایش بالینی تصادفی شده، بیماران به یک رژیم غذایی سرشار از پیاز (شامل پیاز قرمز خام) و یک رژیم غذایی کم پیاز تقسیم شدند. پس از هشت هفته، محققین میزان کلسترول را در هر دو گروه کاهش دادند، اما این کاهش (از جمله کاهش کلسترول LDL بد) در میان افرادی که رژیم غذایی سرشار از پیاز داشتند بیشتر بود. مطالعه دیگری 24 زن با کلسترول کم را پیگیری کرد و دریافت که افرادی که آب پیاز را به مدت هشت هفته روزانه مصرف کرده اند میزان کلسترول، LDL و دور کمر را در مقایسه با افرادی که پلاسبو مصرف کرده اند، کاهش می دهد.
پیاز گوجه فرنگی ها را برای شما بهتر می کند
هم افزایی مواد غذایی ایده ای است که مزایای خوردن دو غذای خاص با توجه به مزیت خوردن هر یک از مواد غذایی به طور جداگانه بیشتر است. مورد پیاز و گوجه فرنگی : دانشمندان معتقدند ترکیبات گوگرد در پیاز باعث جذب لیکوپن، آنتی اکسیدان در گوجه فرنگی می شود که به حفاظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی، و همچنین مغز، استخوان و سلامت چشم کمک می کند. خوشبختانه، گوجه فرنگی و پیاز یک ترکیب خوشمزه در املت، سالاد، و سوپ می سازد.
چگونگی استفاده از مزایای پیاز
تحقیقات حیوانی نشان می دهد پیاز ممکن است به کنترل سطح قند خون [3]و تقویت باروری کمک کند. این بدان معنی است که احتمالا مطالعات انسانی بیشتری در مورد این گیاه سوپراستار وجود خواهد داشت. در عین حال، شما با مصرف انواع مختلف، بدن خود را سالم می کنید و هر دو نوع خام و پخته را می خورید.
اگر برش پیاز چشمان شما را اشک می آورد، در اینجا یک راهنمایی وجود دارد: آنها را (با خیال راحت) برش دهید و در زیر آب جاری یا در نزدیکی دریچه تهویه قرار دهید. این می تواند به جلوگیری از تماس برخی از گازها با چشم شما کمک کند. یا خریدن یک عدد از عینک های شیک آشپزخانه. و از دست زدن به چشم هایتان بعد از برش پیاز اطمینان حاصل کنید!
[1] The Middle Ages
[2] prebiotic
[3] Blood sugar