این سالادی که قرار است طرز تهیۀ آن را به شما یاد دهیم، در عین حال که بسیار ساده آماده می شود، قیافه و مزۀ فوق العاده ای هم دارد. این سالاد براحتی می تواند لذت غذای اصلی شما را چند برابر کند. پس پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.
مواد لازم
2 سیب زمینی شیرین بزرگ
4 شقاقل بزرگ
6 چغندر متوسط
3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 و ¾ قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری فلفل
½ لیوان سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک
یک قاشق سوپ خوری جعفری تازۀ خرد شده
یک قاشق سوپ خوری ترب کوهی
یک قاشق چای خوری خردل
منداب تازه
دستورالعمل
فر را به دمای 400 درجه برسانید. سیب زمینیها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعبهای 2 سانتی خرد کنید. شقاقل ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت قاچهای 1.5 سانتی در بیاورید. چغندرها را هم پوست بگیرید و آنها را به قاچهای 1.5 سانتی تقسیم کنید.
سیبزمینی و شقاقلهای خرد شده را همراه با دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید. یک لایه از این ترکیب را در ماهیتابهای که تا حدی آن را به روغن آغشته کردهاید، پخش کنید. 1 و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روی آن بپاشید.
چغندها را با 1 قاشق باقیمانده از روغن زیتون قاطی کنید. یک لایه از این چغندرها بروی یک فویل آلومینیومی هم اندازۀ ماهیتابه خود درست کنید و آن را روی لایۀ اول قرار دهید. باقیماندۀ نمک و فلفل را بروی آن بپاشید.
در دمای 400 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. سپس بگذارید کاملا سرد شود (که حدودا 20 دقیقه طول می کشد).
در همین حال، سه سبزی بعدی را با سس خود هم بزنید. سبزیجات را در یک کاسۀ بزرگ بگذارید و به میزان مورد علاقۀ خود سس آماده شده را بروی آنها بریزید. به آرامی آن را تکان دهید تا روی سبزیجات را بگیرید. سالاد شما آماده است. می توانید با تزئینات منداب و با همان دمای اتاق یا به صورت سرد آن را سرو کنید.
منبع:آلامتو