هشدار FDA درباره تهیه غذاها با نیتروژن مایع – چیزی که باید بدانید
ما همیشه مدهای دیوانه وار و بامزه ای را – همانند روند استفاده از نیتروژن – در رسانه های اجتماعی مشاهده می کنیم. شما هم احتمالا آن را مشاهده کرده اید: هنگامی که این ماده شیمیایی به کوکتیل (نوشیدنی) – بعنوان مثال – یا بستنی و غلات (Cereal) اضافه می شود , شکلی دودی و بخار مانند ایجاد می کند که برای پست های اینستاگرامی بسیار جذاب است.
اکنون , اداره کل دارو و غذا (FDA) تاثیرات نیتروژن مایع بروی غذاها و نوشیدنی ها را سنجیده , و به عموم مردم اطلاع رسانی و تاکید نموده که از مصرف هر چیزی که با هرگونه ماده بالقوه خطرناکی تهیه می شود بشدت اجتناب کنند.
بیانیه هشداری FDA , که در پنج شنبه منتشر شده , اعلام نموده که آژانس (FDA) از صدمات شدید و در برخی از موارد حتی مرگباری که مردم با استفاده از غذاها یا نوشیدنی هایی که با نیتروژن مایع تهیه شده به آن دچار شده اند , پرده برداشته اند.
این بیانیه هشداری اعلام نموده که “نیتروژن مایع , اگرچه غیر سمی باشد , در صورتی که بدرستی مصرف نشود , بدلیل دماهای بسیار پایینی که دارند می تواند موجب صدمات شدید به پوست و ارگان ها (اعضای بدن) داخلی شود”.
صدمه می تواند بدلیل خوردن , نوشیدن , یا حتی تماس با ماده شیمیایی اتفاق بیافتد.